Kelderdichting specialist

Expert in oplossen van vochtproblemen

Door - admin

Vochtige kelder

Vocht in de kelder is iets dat veel schade aan uw huis kan veroorzaken. Dit is een belangrijk gebied in de meeste huizen die nooit onderhoud ontvangt. Condensatie in de kelder treedt op wanneer er niet genoeg ventilatie en circulatie in de ruimte zijn. Je hebt vochtproblemen nodig om in je kelder op te lossen als je een opeenhoping van condensatie hebt opgemerkt.

Vochtige kelder

Het vocht in uw kelder wordt meestal veroorzaakt door de hoeveelheid water in de bodem. Er is normaal genoeg ruimte voor al uw materialen, maar als de grond vol is met water, kan het moeilijk voor u zijn om een droge, comfortabele omgeving te behouden. Als dit het geval is, moet u enkele oplossingen overwegen voor uw vochtproblemen in uw kelder. Vochtproblemen in de kelder kunnen leiden tot gezondheidsproblemen voor u en uw gezin. Het degradeert ook de structuur van uw huis.

Condensatie kan worden voorkomen door te controleren op lekken rond ramen, deuren en vloeren. Er zijn verschillende manieren waarop u vochtproblemen in uw kelder kunt voorkomen. Eén manier is om lekkraan, buizen of condensatieopeningen in de muren te herstellen. Een andere manier om vochtproblemen in uw kelder te voorkomen, is om lekken in uw dak te repareren. Deze lekken kunnen leiden tot condensatie die opbouwt in de kelder.

Als je hebt ontdekt dat er problemen zijn met je kelderstichting, kan het vocht in de kelder het gevolg zijn van de drainage rond de buitenkant van het huis. Vocht zal uiteindelijk zijn weg naar de kelder vinden en beginnen in te bouwen als de drainage niet in controle wordt gehouden. U vindt drainages bit in de meeste hardware-winkels en sommige sanitaire voorzieningen. Nadat u het juiste product hebt gevonden, kunt u het probleem oplossen en uw kelder droog houden.

opstijgend vocht opgemerkt? Bel adv-works.be ANTWERPEN: 03 666 41 43, MECHELEN: 015 24 40 87, GENT: 09 221 97 25